2. december 2013

JUL PÅ KRONBORG I1. december tog jeg på julemarked med min familie på Kronborg i Helsingør. Her var der samlet en væld af kreative mennesker bag over 40 forskellige boder. Omgivelserne var fantastiske og det der mødte mig var virkelig inspirerende. 

Derfor vil jeg - ligesom da jeg var til Finders Keepers - give jer en lille rundtur og præsentere nogle af de designere, jeg syntes godt om. Billederne jeg fik taget med min iPhone blev ikke så super, så de fleste billeder er hentet fra den enkelte designers hjemmeside. Jeg har også lånt noget tekst til at beskrive designerne. Du kommer til deres hjemmesider ved at klikke på deres navn.

 Indlægget er skrevet udelukkende for at dele min oplevelse med dig og give dig et kreativt indput. 
God tur rundt i det kreative univers på Kronborg :-) 

"Smykkeserien Arabesk er skabt af designer Karoline Kalsø. Med sin baggrund inden for både grafisk design, illustration og maleri, har hun ladet sig forføre af materialet plexiglas/akryl. De første modeller kom på markedet hos en enkelt forhandler i sommeren 2009, og siden er sortimentet vokset stødt. Alle smykker er eksklusivt udført af designeren selv i værkstedet på Østerbro i København. Der er ikke noget masseproduceret i Arabesks sortiment."


"Lykke Bang is interiordesign with textiles as the keyingredient.We focus on amazing colors, graphic patterns and we have a great empathy when thinking textile products into your home. Our products are at this time primarily directed towards adults, but in near future we will also design products for children. Lykke Bangs products are designed with great care"
Bettina Storm
Bettina Storm er keramiker og laver nogle rigtig søde ting. Du kan kontakte hende på bfr@live.dk eller tlf. 21566708. 


"Jannie Lehmann er en dansk webshop med designs i papir og karton. Her kan du købe kunsthåndværk, lavet i hånden og i et anderledes design end du ser andre steder - jeg kalder det kartonkunst. Jannie Lehmanns designs skal sprede glæde til dig, din bolig, dine gæster og ved dine fester. Hendes designs er inspireret af nordisk enkelhed og en kulørt kant eller kontrast".

"Passion for smukke, gamle ting og sager er grundlaget for firmaet ”Frøken Alma”. Sjælen og fortællingen fra ting, flittigt brugt i fortiden, giver rod og sammenhæng i nutidens hjem. Glæden ved kreativitet og nyskabelse er en betingelse for vækst".

Fortsættelse følger......
(du kan også besøge julemarkedet på Kronborg den kommende weekend)

Tak for dit besøg! 


Follow me on Bloglovin', Facebook and Instagram 

4 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg, hvis ikke Kronborg lå så langt væk, så havde jeg helt sikkertbesøgt det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt det inspirerede dig Helena. Afstand er nogle gange en irriterende faktor :-)

   Slet
 2. Det er da klart et sted der skal besøges til næste år, også lige kronborg og Helsingør. man kan ho snilt få en hel dag til at gå i det nordlige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så kan vi følges ;-) Det er klart også en marked for dig søde Dorte.

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...