13. februar 2013

Tid til afvænning?

Det er sket igen... Min samling af ting til kreative materialer er vokset...
 
En af undskyldningerne var et dejligt gavekort til Panduro, som jeg fik i julegave. Den anden undskyldning er ikke til at få øje på, men jeg ved, det kan kategoriseres som impulskøb [køb som man foretager spontant fordi man pludselig bliver fristet når man står over for varen - jeg elsker at slå ord op for at se betydningen, også selvom jeg ved, hvad det betyder...hmm...sært...tjaaa]
 
Undskyldningen kunne jeg jo også skubbe over på andre, for det er da for dårligt, at Søstrene Grene anskaffer sig nye lækre varer - for helt ærligt, hvad kan man stille op? ;-)
 
Nå, men nu skal I bare se: 
1: masking tape i nye farver/mønstre (Søstrene Grene)
::
2: nye udstandsere - den med bilen viste sig "kun" at kunne præge motivet i papiret, men fin det er den alligevel (Søstrene Grene)
::
3: Fine blomster - perfekte til at lave clips-øreringe med som dem her (Søstrene Grene)
::
4: Nye motiver i stempelafdelingen (Søstrene Grene)

1: Broderigarn (Søstrene Grene)
::
2: Nye fine alfabet stickers (Panduro)
::
3: Neon (det nye sort) i bånd version (Panduro)
 
Om afvænning er vejen frem, det ved jeg ikke, men jeg ville helt sikkert have godt af at skrue lidt ned for indkøbene. Jeg ved, der er andre i Blogland, som har stillet sig selv en sådan udfordring. Og helt ærligt, så tror jeg også på, det kan være en kreativ proces i sig selv, at skabe fine ting af alle sine rester og ikke rester. På den måde kan der skabes plads for at nye ting kan flytte ind.
 
Køber du også mange kreative ting og materialer, så en afvænning kunne være på tale?
 
Tak fordi du læste med ;-)

6 kommentarer:

 1. Kender det for godt. Har selv lige været i Søstrene Grene og Tigerne, men fik mere med hjem end jeg kom efter, ups ups :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ups ups... Det er også, når priserne er lave, så ryger der mange ting i kurven :-) Smart koncept!

   Slet
 2. Min blog er meget ny, men den er færdig om ca. 2 uger et ville glæde mig hvis du ville være fast læser på min blog, måske bliver jeg på din?http://damageddiamond.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende! Jeg vil kigge forbi dig, når den er klar! Held og lykke med dit blog-univers :-)

   Slet
 3. Åh, jeg kender det godt, men fatter ikke hvorfor jeg gør det. Jeg får aldrig de ting brugt og ender med at lade Kornelia tegne på det dyre papir og ellers ligger de ting der er for farlige for hende bare i en kasse. Tænker at hun nok om nogle år synes det er sjovt at jeg engang troede jeg skulle være kreativt og shoppede ing til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh Kamilla, det trøster mig jeg ikke er det eneste! Men du har ret, det er ikke altid, det er til at se meningen i de køb, man gør sig. Det kan være det er med til at gøre Kornelia til en kreativ lille pige - så kan hun slå sig løs i kassen fuld af krea-sager, når hun bliver lidt større.

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...