11. december 2012

11. december # julegave indkøb


 Her den 11. december vil jeg dele lidt af min lørdag med jer, hvor jeg var på julegave-shopping sammen med min familie. Det er ikke en vane endnu at blogge hver dag (selvom jeg gør det) og derfor fik jeg ikke taget så mange billeder. 


Her er dog en skøn kop kaffe med et styks juletræ eller blad - kald det hvad du vil - fra Joe and the juice. Kaffen var min mors, jeg selv fik en dejlig sports jucie - sund som sport og spækket med frisk frugt - vildt lækkert! Ved siden af ser du den smukke lys-udsmykning på Magasin på Kgs. Nytorv - det er julestemning der vil noget :-) 

De næste billeder er af forfærdelig kvalitet - nogle værre end andre. Jeg har skudt dem i går aftes med min telefon og den kombi er virkelig ikke god! Alligevel skal de med, for det er jo begrænset, hvilke indkøb, jeg kan vise frem i denne måned. Disse indkøb blev til mig selv:
  
1: God jul bogstaver fra Søsterne Grene. 2: Snørebånd fra Søsterne Grene til kort som dette (klik-klik). 3: Bortstans fra Søsterne Grene. 4: Grafisk gavepapir fra Ordning & Reda samt Paperchase. Jeg fandt først det stribede hos Ordning & Reda og lige efter fandt jeg det trekantet hos Paperchase. Jeg besluttede først ikke at købe den sidste rulle, men jeg måtte gå tilbage, for det er da fantastisk. Nu mangler jeg bare noget fint bånd. Jeg glæder mig så meget til at pakke julegaverne ind!

I morgen er der hele to DIYs at hente her på bloggen. Dorte fra Designpladsen vil skrive om, hvordan du kan lave din egen skønne kryddersalt og senere på dagen, hvordan du kan lave din egen fodbadesalt  - måske en god gaveidé til en du holder af. 2 kommentarer:

  1. Nu har jeg fulgt din skønne blog for hver dag i dec. og jeg nyder virkelig dine dejlige juleindlæg.

    Super godt:-)

    SvarSlet
  2. Tusind tak for de søde ord Helena! Hvor er det dejligt at høre, at du kigger forbi hver dag, det er jeg mægtig glad for, kan du tro :-) Du skal lige være opmærksom på, at jeg endnu ikke har givet dig et lod i min nuværende give away - umiddelbar ser det ud til, at du mangler at like begge sider på facebook :-)

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...