17. februar 2012

Opfordring: SHOP AMOK!

Ja! En stor opfordring til alle jer kreative sjæle :-)

Jeg modtog et katalog fra Panduro i dag. De holder udsalg og her er virkelig mange penge at spare - helt op til 70%!

Jeg mangler ikke rigtig noget, men kiggede alligevel bladet igennem og kom i tanke om, at stempler altid er godt at have. Jeg har en del, men kan sagtens finde plads til flere. Stempler er hurtige og nemme at arbejde med og der finder motiver til enhver lejlighed. Der gik ikke lang tid, før jeg måtte kaste mig ind i webshoppen og se, hvad jeg kunne få fingerne i. Det var ikke så lidt! Her er et lille udvalg:

Priserne er virkelig skarpe. Jeg fik fx de første stempler til vestre med de små piger til 20 kr. (norm. pris 119,-). Ud over en lang række stempler købte jeg VersaColor og VersaCraft stempelpuder - jeg er i tvivl om, hvad forskellen er. Jeg kan læse den ene er til tekstil, men også kan bruges til papir... Jeg købte også noget stempelfarve af mærket All Purpose Ink - det glæder jeg mig til at prøve. Sidst, men ikke mindst, købte jeg et par ark rub-ons. Jeg fandt virkelig mange fine ting og sparede i gennemsnit 70%. Ganske fantastisk!

Er du også i shoppe-humør? Så kig forbi
PANDURO WEBSHOP

Mit næste store ønske til mit krea-bord er en Big Shot. Jeg har kiggede på den længe, den er lidt smådyrt, men jeg tror virkelig også, den er meget anvendelig. Det er en stansemaskine og der finder en væld af flotte skærerskabeloner. Min besparelse hos Panduro kan egentlig dække prisen på maskinen, men det må vente lidt endnu!  
[Billede lånt her]


Jeg håber snart at smide lidt kort på bloggen, så kig snart forbi igen :-)
Tak for dit besøg og ha' en dejlig weekend!

2 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt med udsalg :)

  Jeg gik også længe og ønskede mig en Big Shot - jeg fik så den idé at ønske mig den i fødselsdagsgave, så sendte en mail rundt til alle dem jeg havde inviteret, at jeg ønskede mig denne - og det kunne være skønt hvis de ville lægge sammen til det. Så det fik jeg med lidt ekstra tilbehør til - Jeg er super gald for den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en smart idé :) Jeg er glad for at høre, at du er glad for den. Jeg synes, den ser så super smart ud og der er så mange fine skabeloner at få til den. Kh Camilla

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...