24. januar 2011

Januar 2011

Fødselsdagskort og gave til min mor:

Fødselsdagskort og gave til Thomas, der blev 4 år.


Jeg manglede et æske til smykker og lavede denne:

Det er en papæske beklædt med sider fra en bog. Bogen er en ret gammel bog med H.C. Andersens eventyr, som jeg har arvet fra min mormor og morfar. Jeg har to af dem og den mest slidte, har jeg doneret til kreativ udfoldelse. Jeg synes billedet, som er på låget var godt - det stammer fra eventyret 'De vilde svaner', så det er sider fra dette eventyr, der pryder æsken.

Januar stod også på linjefags projekt på seminariet - det er virkelig ikke min ynglings beskæftigelse... Vi skulle lave en aktivitetsplan for vores kommende praktiks målgruppe - jeg har lavet til vuggestuebørn.

Aktivitet med vand og farver - her males der med Ecoline:

Her med Ecoline og Neocolor II:

Her en aktivitet med isterninger i forskellige farver, hvor fokus mest er rettet mod den sansemæssige oplevelse. Isterningerne kan bruges som klodser til at bygge med, hvis børnene har lyst. Isterningerne er farvet med en smule konditorfarve/frugtfarve:

Til sidst sæbebobler af klassisk blanding (vand, opvaskemiddel og glycerin):

2 kommentarer:

  1. Jeg har netop lavet aktiviteten med isterningerne i vuggestuen, jeg har været i praktik i. Det var en virkelig sjov og sanselig oplevelse. Børnene elskede det! Dejligt på en varm og skøn sommerdag i haven :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det fedt, at du også læser til pædagog :) .. Det gør jeg også selv, og sidder lige nu i en bachelor :( .. Held og lykke til dig!

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...