20. april 2014

HER KIGGER JEG ALTID MED - VOL.3

De sidste par dage har jeg delt ud af mine ynglingsblogs. Her kommer de tre sidste blogs, jeg synes er et besøg værd. God læselyst!

De normale 
Her blogger Sabrina og Nicolai. En familieblog, som jeg godt kan lide og læse. Jeg havde fulgt bloggen et stykke tid on and off, men blev fanget af den, da Sabrina lagde en video ud på bloggen. Det giver et helt andet indtryk af bloggeren. De virker virkelig søde og deres børn ser så skønne ud. Bloggen er hverdagspræget på en virkelig hyggelig måde.
----------------------------

Diary.dk
Her blogger Kamilla om familielivet med sin mand og deres to skønne døtre. Kamilla skriver også om madplaner, LCHF, om hverdagen og meget mere. En hverdagspræget blog med gode tanker om det at være mor og det at være en familie. Skønt, skønt!
----------------------------

Milk og co
Her blogger Camille. Camille er pædagog og jeg begyndte for alvor at følge hende, da hun sammen med sin kone rykkede teltpælene op og tog til Norge for at arbejde som pædagog. Camille har en vildt humoristisk facon at skrive på og det er hyggeligt at følge med i deres Norge-eventyr. Og så er der Bjarne, ja se ham på bloggen, han er altså også ret sød :-)
Se mine andre ynglingsblogs her:

HER KIGGER JEG ALTID MED - VOL.1

HER KIGGER JEG ALTID MED - VOL.2

2 kommentarer:

 1. Åh så sødt af dig Camilla <3

  Jeg har nydt godt af de andre du har anbefalet og skyndt mig at kikke, nu du viser endnu flere....hvem er så der som rosinen i pølseenden ;-) Tak <3

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt Camille :-) Det er altid rart med lidt blog-anbefalinger, synes jeg. Så opdager man nyt :-) Kh C

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...