18. april 2014

HER KIGGER JEG ALTID MED - VOL.1

De næste tre dage vil jeg dele nogle af mine ynglingsblogs med dig. Jeg håber, du nyder helligdagene og måske har tid til at stifte bekendtskab med et par nye blogs :-) Her kommer de første tre:

Everything Rocks
Her blogger Charlotte. Hendes charmerende Ekko er gennemgående blandt smukke fotos, humoristiske fortællinger, fotografering, oplevelser, bolig og meget andet. En sand fornøjelse at følge den lille krudtugle og hendes mor.
----------------------------

Her blogger Lisbeth på en inspirende og fængende måde. Lisbeth er mor til snart 4 og blogger om familielivet, hjemmefødsler, hverdagens glæder, opdragelse, Steiner-pædagogik, fotografering, hendes køkkenhave, bolig, kreativitet og jeg kunne blive ved. Jeg holder virkelig af hendes tilgang til børnene og familielivet og læser glædeligt med. 
----------------------------

Twin Peaks 
Her blogger Mette Marie, som den 23. februar blev mor til Hugo og Berta - et yderst charmerende tvillingepar. Mette Marie skriver skide-sjovt for at sige det lige ud. Hun blogger ærligt og med glimt i øjet. Trods bloggen ikke er mere end fire måneder gammel har hun en stor flok læsere. Kig forbi - du vil virkelig ikke fortryde det. I øvrigt blogger Mette Marie stort set hver dag, så der er masser af mulighed for at følge hende og hendes to kærligheds-krapyler på tæt hold.
----------------------------

Nu vil jeg gå ud og nyde det skønne vejr. God dag til dig også!

2 kommentarer:

 1. Sikke et fint indlæg - jeg er helt beæret :-)
  Jeg elsker også smilerynker, men twin peaks kender jeg ikke - der må jeg straks ind og kigge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man må dele lidt ud af det man kender, så kan nye komme til :-) Jeg synes, det er hyggeligt at sprede lidt blog-glæde. God påske til dig Charlotte!

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...