5. marts 2014

SORT VÆG I STUEN - VOL. II

Så er min sorte væg i stuen blevet færdig og jeg er så tilfreds med den. Den skaber noget varme og giver mine billeder en rigtig flot baggrund. Malingen er "Luksus vægmaling" købt hos Røverkøb. Den var rigtig let at arbejde med og er tørret rigtig flot op. Jeg gav den to gange. Jeg havde sat malertape i kanten, som har skabt en 3 cm. hvid kant rundt om det sorte. 

Nu en masse billeder af det selvsamme - nemlig væggen ;-) 
Hvad synes du?   (i den anden side af stuen ligger alt mit rod uden for kameralinsen - jeg glemte vist lige den orange pose, haha)6 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud - god ide med den sorte baggrund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anne :-) Jeg synes, jeg manglede der skete noget i stuen i stedet for at de hvide vægge. Det sorte felt var en idé, jeg hurtigt udlevede. Den var enkel og lige til. Dog var jeg spændt på effekten, men den er virkelig god.

   Slet
 2. Det ser da bare godt ud:-) jeg ville tro, at det ville være for dominerende og mørkt med så meget sort, men det er lige før, jeg ville have mod på at gøre det selv, så tak for inspirationen, det ser jo bare kanon ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var selv meget spændt på om det netop ville blive for mørkt eller dominerende, men det synes jeg slet ikke, det er blevet. Det vil nok være noget andet med en hel væg - det tror jeg ikke min stue kunne bære, så stor er den heller ikke. Billedvæggen er pludselig blevet vildt central og det kan jeg rigtig godt lide :-) Jeg håber, du giver dig i kast med projektet. Tak for din kommentar Karen :-)

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...