2. oktober 2013

HEY HAY

I dag har jeg besøgt HAYs butik på Pilestræde i København. Uh, der var fint og så mange ting, der var skønne. Tag en rundtur i HAY med mig: 

  


Jeg tog derind for at købe fire gym hooks (billedet herover) til min entré. Jeg vil bruge dem til tørklæder. Jeg havde tænkt at købe dem i sort, men jeg endte med at købe dem i natur. Jeg tror, det bliver ret fint. Først skal jeg lige have tapet op derude - en spændende proces er jeg sikker på :-)

HAYs butik var skøn og at min cykel så punkterede på vej derind er en helt anden historie... En ting er sikkert: Man ser København på en anden måde, når man trækker sin cykel hjem :-) 


Follow me on Bloglovin', Facebook and Instargram 
Så fik jeg også lige en "LIKE"-knap under indlægene - ligesom Frk. Jensen

¯

7 kommentarer:

 1. uha - sådan en butik er "farlig"! Du skulle være kommet forbi min vuggestue. Glæder mig så meget til den 2.nov. Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret Mette. Derfor var jeg også stolt, da jeg kun gik ud med det, jeg var kommet for at købe :-) Jeg gik faktisk forbi din vuggestue forleden dag, men det var desværre efter lukketid... Tak for din hilsen gennem Hanne - jeg glæder mig også meget til at byde dig velkommen hos mig den 2. nov. Knus

   Slet
 2. Ja de har virkelig mange lækre ting :) Glæder mig til at se knagerne oppe...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at vise dem frem, når de er sat op :-)

   Slet
 3. Uh det glæder jeg mig til at se :)
  Flot at det var det eneste du kom hjeme med fra butikken, :) Så er spørgsmålet bare hvor lang tid går der før du skal derind igen! Åh butikker de kan bare det med at få en til at blive afhængig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja du har helt ret Dorte. Man bliver virkelig afhængig! Da jeg skulle betale, tænkte jeg for mig selv, at det egentlig er utroligt, at de får folk til at betale så meget, for så simple ting... Men lad det nu ligge - de er jo fine :-)

   Slet
 4. Nøj nogle lækre billeder, elsker også bare HAY's interiør.

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...