12. maj 2013

Min stue er forandret...

..efter jeg fik min nye sofa hjem! 

Jeg har ventet længe, synes jeg. Da jeg flyttede ind i min lejlighed i september sidste år, lånte jeg en sofa af mine forældre, for jeg havde besluttet at spare sammen til den sofa, jeg gerne ville have - i stedet for bare at gå ud og finde en eller anden tilfældig bare for at have noget at sidde i. 

Lørdag den 13. april skete det så - sofaen ankom! Den fyldte godt ude på trappen: 


Nu er den så placeret i min stue. Den fylder godt, men på den gode måde. Da jeg rendte rundt i Ilva for at vælge en farve, var jeg nærmest farveblind til sidst. Jeg ville gerne have en sofa i brune nuancer, men stoffet jeg valgte, viste sig at være mere gråt end brunt, men jeg er nu alligevel helt tilfreds. Jeg synes, den er super fin! 

Sofaen er en Kingston City fra Ilva. Jeg havde mange overvejelser om, hvilken vej chaiselonguen skulle vende. Jeg endte med en højrevendt, for at dele stuen lidt op og integrere sofabordet sammen med sofaen, så det ikke står lige ved spisebordet. Det næste jeg skal finde er et fint sofa bord - indtil videre er det fortsat mine forældres, som står der. Jeg har haft kig på flere forskellige:

Arkansas, Ø 60 cm, 1399 kr. (hvidt eller mint) - Ilva

Isabel, Ø 60 cm, 1399 kr. - Ilva  

Medley, Ø 60 cm, 1099 kr. - Ilva


ViaCph - pris efter valg af design (størrelse, farve, ben, kanter, benhøjde osv). - Bo-Shop

Mood, Ø 60 cm, 2999 kr. - Bolia

Der er jo mange muligheder - det var blot nogle af dem :-)

I skal også se det her, selvom det er for stort og for dyrt til at være hjemme hos mig Det er virkelig flot, synes jeg: 

Bowl, Ø 90 cm, 8999 kr. 

Jeg håber, du har nydt din weekend - tak for dit besøg!

6 kommentarer:

 1. super hyggeligt Camilla agtigt - på den fede måde. vedr. bord, Marimekko har nogle flotte nogle, hvor det er en bakke med en holder nedenunder...dårlig forklaring. Jeg vil finde et link til dig.
  Mette O

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette - det er da heldigt, at jeg bor "Camilla agtigt - på den fede måde". Så er det derfor jeg synes, det passer fint til mig :-) Som sagt kan jeg desværre ikke finde frem til bordene - de er nok udgået...

   Slet
 2. Det ser fint ud Camilla. Kender du de der bønneborde http://www.dzoo.dk/boennebordet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg faktisk ikke, men hvor er de flotte. Det er lidt samme koncept som Bo-Shop. Tak!

   Slet
 3. Der er ikke noget bedre end at spare op til det man rigtig gerne vil have, istedetfor at bruge penge på en billig løsning - og sofaen står da rigtig fint i din stue :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Henriette! Det er som om glæden bare er større, når man har ventet, sparret op og glædet sig. Jeg er også super glad for den!

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...