14. maj 2013

Det er snart min fødselsdag...

... derfor har jeg sendt invitationer afsted for at invitere familie og venner til fødselsdag. I år sendte jeg med posten - jeg synes selv, det er ret hyggeligt, når der af og til dumper noget ind i postkassen, som ikke er reklamer, regninger eller en indkaldelse til tandlæge. 

Jeg valgte at lave dem enkle og de blev "produceret" på stribe. Jeg lavede dem i tre forskellige farver. Det er jo ikke til at se for dem, som modtager dem, men for min egen skyld var det rart med lidt afveksling. 


Forside: papir m. tekst fra en gammel bog - 2 x blomster, bagerste er papir klippet med udstanser - stempel "25" skåret ud i viskelæder.  

Indeni: Tekst printet på råhvidt papir - sat fast med et stykke masking tape. 


En anden grund til jeg sendte invitationerne med post var, at jeg på bloggen It's Fashion, Baby! havde set en idé til at lave personlige frimærker. Billedet her under er ikke super godt, så det er nok svært at se, men jeg har lavede frimærker med samme stempel, som inde i invitationen. Jeg har koblet farven på kortet sammen med farverne på kuverten. Jeg har lige taget nogle billeder af processen med frimærkerne. Jeg lægger en lille DIY ud en af dagene. 

Tusind tak for dit besøg!

4 kommentarer:

 1. fantastisk kreativt - glæder mig til at se hvordan man laver frimærker.
  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette! Jeg lægger frimærkerne ud snart - jeg synes også selv, det var en ret god idé :-)

   Slet
 2. Det er altså hyggeligt at få en invitation ind af døren, fremfor en sms eller en facebookinvitation :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er altså noget ganske særligt over brevpost - særligt nu, hvor det er en sjældent fornøjelse :-)Mange tak for din kommentar!

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...