6. april 2013

I REALLY LOVE FINDERS KEEPERS!

I dag tog jeg og min søde kollega afsted til Finders Keepers på Nørrebro. Det kan ganske kort beskrives som fantastisk - ikke mindst, når jeg kigger på de fine sager, jeg fik med hjem! 

Mette og jeg var langt fra de eneste, der synes Finders Keepers var spændende - se bare her:


Jeg havde læst, der var goodie bags til de første, der kom og derfor valgte vi at vente med at komme til en time efter de havde åbnet dørene. Jeg havde idé om, at der sikkert ville være virkelig mange mennesker, når dørene blev åbnet og tidspunktet, vi kom på, viste sig også at være perfekt.  

Helt uafhængigt af hinanden havde både Mette og jeg tænkt på, at kigge efter fine ting til den billedvæg, vi begge drømmer om i vores lejligheder. De (altså billedvæggene) er overalt i blogland og jeg synes, det er virkelig dekorativt. Jeg har en perfekt væg i stuen til formålet, men havde indtil videre kun købt et enkelt motiv. Finders Keepers var perfekt til denne søgning og se bare, hvad jeg fik med hjem:
 (et held de ikke tog dankort - det kunne meget hurtigt ha' taget overhånd!)

by
Maria Permin Berger 

by 
Ruth Sophia Vissing

by 
Marenberg

by
Michelle Carlslund 

Der var også nogle gratis herligheder, der røg med hjem. De vil alle få en ramme på min billedvæg: 

Visitkort
by
Michelle Carlslund 


Reklame postkort
øverst / by Louise Haugaard Nielsen/ A mile in the woods / site - facebook
venstre / by Katrine Westenholz / site
højre / by Pi Bjørg / site - facebook 

Gratis plakat
by 
Tarik Arnautovic

Da vi kom hjem, måtte vi lige kigge på alle vores fine nyheder og tale om rammer og opsætning. Jeg tror, jeg skal et smut i Ikea i morgen og se, om der er nogle gode rammer, jeg kan bruge. Jeg glæder mig til at få hængt det hele op.
 

I morgen vil jeg vise jer flere fine ting, som jeg ikke købte med hjem, men klart forelskede mig i, så kig endelig forbi bloggen i morgen og bliv inspireret :-)

Finders Keepers slår dørene op i morgen kl. 11, så du kan stadig nå forbi, hvis du ikke nåede det i dag :-)


Tak fordi du kiggede med så langt og på gensyn!


6 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for finders keepers i Jylland også! Hvor er det bare nogle fede prints. Glæder mig til at se mere i morgen.
  Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Stine det kan jeg godt forstå - det er virkelig knæs, synes jeg :-) Nu glæder jeg mig til at få hængt det hele op!

   Slet
 2. Sikke nogle flotte plakater, du fik da alligevel en del med hjem! nu er det et must hurtigst muligt at få dem op på væggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var også rigtig svært at begrænse sig - heldigvis tog de ikke kort, så når beslutningen om, hvor meget jeg ville hæve i kontanter var på plads, så var det jo det. Og jeg synes, jeg fik rigtig meget for pengene. Nu er rammerne også i hus og så kan det ikke vare længe :-)

   Slet
 3. Hej Camilla :)
  Du skulle vel ikke tilfældigvis vide hvem der laver de trælysestager du har et billede af her på bloggen? Det er dem med de forskellig farvede plexiglasringe jeg mener. Jeg har sådan fortrudt, at jeg ikke købte dem til finders keepers.
  Kh. Tina

  SvarSlet
 4. Hej Tina. Jeg har set dem på bloggen Itas Album - hun skriver de hedder TopIt. Jeg har forsøgt at google dem, men kan ikke umiddelbart finde dem. Den er ellers rigtig fine - jeg håber du finder dem. Måske Anita kan hjælpe dig - find hendes indlæg her: http://itasalbum.blogspot.dk/2013/04/finders-keepers.html?m=1

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...