26. januar 2013

Lækkert genbrug til køkken og krea

I sidste weekend var jeg forbi Svalernes genbrug her på Østerbro. Jeg fandt lidt småting at tage med mig hjem til både køkken (fin kaffedåse) og krea (knapper og bånd) samt lidt nostalgi (plastiksutter, som var meget populære, da jeg var en lille pige). Hele baduljen gav jeg 35 kr. for. 


Projekt "sy dit eget fastelavnskostume" gik i gang i går. Jeg er i gang, men jeg har virkelig ingen rutine i det med at sy længere. Da jeg var en lille pige, syede jeg faktisk tit og ofte, men det gør jeg ikke længere. Mine kreativitet er gået til kortdesign, klipperier og den slags i lang tid efterhånden. 

Men til trods for jeg kæmpede noget rundt med stof, nåle og symaskine i går - og også kan se frem til det i dag - så har jeg faktisk overvejet, om jeg skal have en symaskine igen. Det er nu altså ret hyggeligt og sjovt :-) Kostumet vil jeg selvfølgelig vise frem, når det er færdigt. Måske det lille sneak peak herunder kan give dig et nys om, hvilket et af kostumerne i indlægget her, jeg har givet mig i kast med :-)


God lørdag derude...

4 kommentarer:

 1. Det skulle vel ik være en fin lille påfugledragt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne det måske godt være Helena ;-)

   Slet
 2. Så fint, og du er slet ikke så dårlig endda til at sy :) Vi skal klart have nogle flere sy-aftener

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du er for sød :-) Lidt rutine vil i hvert fald gøre prosessen kortere og mere enkel. Øvelse er vejen frem :-)

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...