31. december 2012

En dekorativ julegave til gøremål # Godt nytår!

Jeg har fået en fin wallsticker fra Ferm Living i julegave, som jeg har ønsket mig et stykke tid og i går fik jeg sat den op! Jeg havde frygtet lidt, at skulle bakse rundt med den alene, men det gik nu fint. Den sidder der og er super flot!! Der var kridt med i pakken, men jeg har valgt at købe nogle hvide permernente tuscher i stedet for, for med kridt bliver det hurtigt så nusset, synes jeg. Jeg fjerner det igen med håndsprit (et trick fra vuggestuen på vores mødetavle for børnene). Indtil videre ser det ud til at virke som det skal :-) Fint ik'?







På bloggen har der været ret meget aktivitet i år - særligt her i december, hvor det lykkedes mig at blogge hver dag fra 1. - 31. december, ja faktisk i alt 40 indlæg - også med hjælp fra søde gæstebloggere. Jeg fik også mulighed for at udlodde fine præmier, fordi søde firmaer med skønne produkter sagde ja, til at sponsere præmier, som løbende blev udloddet og siden vundet. Det har heldigvis lokket flere nye læsere til og jeg håber meget at I fremover vil kigge med. En stor tak til jer, der bruger tid på at kommentere mine indlæg - det er jeg rigtig glad for! Give aways vil jeg gerne love flere af i 2013 :-)


 
Nu er der blot tilbage at ønske alle et
GODT NYTÅR!
må 2013 blive et dejligt, kreativt og fantastisk et af slagsen, det håber jeg både for mig selv og alle jer!

2 kommentarer:

  1. Skøn gave - og god idé med tuscher (syntes også kridtet sviner lidt...)
    Rigtig godt nytår til dig også, og tak for de mange fine indlæg her i december - ser frem til endnu flere i 2013.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Anita, hvor er det dejligt, du har lyst til at følge med! Det har været sjovt at blogge så meget i december, nu daler aktiviteten lidt, men der skal nok komme indlæg løbende :-)

      Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...