9. december 2012

9. december # Sne, kreativitet & en meget heldig vinder!


Sneen har i den grad dalet ned over landskabet i dag - hold da op, hvor er der faldet meget! 


Dagens indlæg blev et aftenindlæg, for jeg har været på farten. Jeg har passet en dreng og vi tog sammen på Louisiana - det var der ikke mange, der gjorde i dag. Aldrig har jeg set Louisiana så tomt på en søndag! 
Vi gik i Børnehuset og var kreative: 


Og så er det jo i dag, at jeg skal afsløre vinderen af denne uges give away, som er sponseret af Fox & Jane. Jeg har brugt Random.org til at finde vinderen, som er: 


MARIE! Tillykke Marie, send mig straks en mail på camillapam@gmail.com og jeg vil sende det fine Eva Rosenstand broderi til dig!

Tak til alle jer der har deltaget i denne uges give away - det har været hyggeligt med al den kommentar-aktivitet på bloggen. Og velkommen til nye læsere! Kig med igen i morgen, hvor den næste give away skydes i gang :-)

Jeg ønsker jer alle en god aften!

6 kommentarer:

 1. fantastisk at være på børnemuseum på Louisiana. Heldige dreng.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et fantastisk dejligt sted :-)

   Slet
 2. Jeg vil gerne sige tillykke til vinderen :)

  SvarSlet
 3. JAAAA! har ligget syg, og har slet ikke haft computeren fremme, så det er da en fantastisk overraskelse at vågne op til :-) Tak tak tak, jeg sender dig straks en mail!

  SvarSlet
 4. JAAAA! har ligget syg, og har slet ikke haft computeren fremme, så det er da en fantastisk overraskelse at vågne op til :-) Tak tak tak, jeg sender dig straks en mail!

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...