6. december 2012

6. december # Kreativitet, jul og hverdag i en stor pærevælling


Så er den første gæsteblogger på banen. Hun hedder også Camilla og hun står bag bloggen Bilgaardkreative. I dag har Camilla lånt spalteplads hos mig og det synes jeg er dejligt :-) 

 

Kreativitet, jul og hverdag i en stor pærevælling :)

Jeg hedder Camilla, jeg er 22 år og har bloggen Bilgaardkreative. En blog som startede med og være en kreativ blog, men som efterhånden også handler som livets store og små ting, men med en overvægt af kreative indlæg. De kreative indlæg strækker sig fra flettede julestjerner til strik via smykker og læderarbejde. 

Jeg deler hverdagens store og små ting eksempelvis travlhed på studiet eller en opskrift på noget mad som lige er lykkedes lidt godt :-) 

Julen nærmer sig og det har det sidste stykke tid været julegaveproduktions tid og derfor en lidt hemmeligheds fuld blog, men nu er vi jo nået til december og julen tager for alvor fat med alt det indebærer – julepynt, småkager og ikke mindst eksamensforberedelser, ikke altid en hyggelig kombination, men jul og eksamensforberedelser hænger sammen.

Jeg håber nogle af jer vil kigge forbi min lille blog, og en lille hilsen i kommentarfeltet kan bringe smil frem hos mig, uset om det er en kort eller lang hilsen, I skal i hvert fald Alle sammen være velkommen på min blog.

Som billedet viser, sker der mange forskellige ting på min blog, der er studie, leg, strik, smykker, læderarbejde, flet kager med meget mere, dette er blot et indblik i hvad man kan se hos mig på Bilgaardkreative

 Husk at en kommentar på indlægget her giver dig et ekstra lod i puljen i denne uges give away (det kræver at du har tilmeldt dig selve give away'en her og desuden skriver "give away" i din kommentar, så jeg ved, det er endnu et lod i puljen om det fine Eva Rosenstand årstidsbroderi.  

7 kommentarer:

 1. Gæsteblogger - det er da en sjov ide
  Deltager i giwe-away :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du deltager i min give away!
   Du har lod nummer: 20
   Held & lykke!

   Slet
 2. Skal helt bestem ind på hendes blog, dejligt med en gæsteblogger:-)
  Deltager desuden i din give-away:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du deltager i min give away!
   Du har lod nummer: 21
   Held & lykke!

   Slet
 3. Fin idé med en gæsteblogger. Hun har strikket en helt vild fin hue - jeg må hellere se om jeg kan gøre hende kunsten efter...
  Jeg deltager i din give away.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Stine :) Huen er dejlig varm :)

   Slet
  2. Tak fordi du deltager i min give away!
   Du har lod nummer: 22
   Held & lykke!

   Slet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...