2. juli 2012

En kærlig hilsen...

Dette lille kort er en del af den give away, der kører her på bloggen i øjeblikket, hvor du bl.a. kan vinde 5 stk. unika-kort af eget design. Jeg vil vise de fem kort frem løbende:

Jeg har først stemplet med de sorte stempler (gaven og hjertet) og herefter brugt masking-metoden, hvor man dækker stemplet med en post-it, for herefter at stemple udenom motivet - det har jeg gjort med det røde stempel (teksten). Indeni har jeg lavet et fint skrivefelt med kant og små detaljer.

Der er stadig plads til flere i min give away - der er efterhånden en hel del lodder i puljen og det er rigtig dejligt! Igen en velkomst til nye læsere :-)

Har du endnu ikke lagt dine lodder i puljen, så kan du komme direkte til min give away ved at klikke på billedet herunder:  

Tak for dit besøg!

OBS! 
Husk at opfylde alle krav til lodderne, du lægger i puljen. Er alle krav ikke opfyldt, bliver der trukket en ny vinder - det skal gå retfærdigt til :-) 

2 kommentarer:

 1. Hej søde Camilla..

  Tak for hygge i søndags!

  Er vild med din blog - gid jeg havde tid/kreativitet til sådanne.

  Elsker dine kort - især med gaven og hjertet.

  Holder øje og får gode ideer.

  Nu starter jeg med halskæden i weekenden :)

  Kram Julie

  SvarSlet
 2. Ejjj, søde Julie sikke en overraskelse at se dig her! Det er dejligt, du kiggede forbi og har lyst til at følge med :-) Selv tak for i søndags - det var super hyggeligt! Jeg glæder mig til at høre, hvordan det kommer til at gå med kæden - det burde ikke være så svært. Stort kram til dig :-)

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...