21. september 2011

Bloggen vågner op fra hi...

Der har været lidt stille på bloggen på det sidste, men jeg har igen haft gang i en eksamen. Jeg er ved at afslutte min uddannelse til pædagog og ja, så skal man jo vise, hvad man kan. 

Nu er jeg igen tilbage og jeg vil opdatere i løbet af de næste par dage. Jeg skal jo også på rundtur i Blog-land og se, hvad I andre har haft gang i - det glæder jeg mig til at hygge mig med!

I dag vil jeg vise, hvilken dejlig gevinst jeg modtog med posten fra Karina for lidt siden. Jeg vandt den gennem en Karinas fredagsudfordringer i august. Det var en dejlig pakke at modtage: gavestempel fra Hero art, Bo bunny brads og en sød hilsen fra Karina i et smuk kort! Se bare her: 


Jeg havde også en pædagog i en vuggestue, hvor jeg henter børn, at takke, da hun meget sødt lånte mig nogle artikler til min forrige eksamen. Jeg lavede et takke-tag til hende:


Det var alt for nu, men kom endelig igen - jeg vil som sagt lægge lidt opdateringer ud de næste par dage :-)

3 kommentarer:

 1. Selv tak. Jeg kan desværre ikke se dine billeder, de er bare et kryds...
  Held og lykke med de sidste eksamener.

  SvarSlet
 2. Mange tak for bemærkningen - håber det virker nu! Og tak - jeg er først færdig til januar, men det sidste er ren eksamen - det bliver godt at få det overstået :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det var godt, at du fik billederne på - det ser rigtig godt ud, det du har lavet.

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...